tiistai 24. maaliskuuta 2015

Pehmovalaat

Mennyt jo jonkin aikaa siitä kun tuli tehtyä pieniä pehmoeläimiä. Ajattelin että nyt on hyvä sauma koittaa pienentää kaapissa olevaa kangasmäärää ja tehdä niistä jotain.
Muutenkin iski käsitökausi päälle ja tullut monta tuntia vietettyä ompelukoneen ääressä.
Olen vahvasti kausi-ihminen. Välillä vain piirän tai neulon ja sitten innostus hiipuu ja yhtäkkiä jokin täysin muu asia kiinnostaa eniten ja ehkä puolen vuoden jälkeen palaan taas aikaisempiin tekemisiin. Innostuksen alkaminen on parhainta kun inspiraatiota riittää vaikka mihin ja ideoita vain puskee eikä malttaisi lopettaa millään.

Päätin tehdä kerralla kaksi pehmoa kun on helpompi samaan aikaan surauttaa kaikki osat koneella ja sitten on hyvä täytellä ja ommella silmiä kun katselee illan ohjelmia.










Aikaisemmin olen tehnyt tälläisiä valaita samalla kaavalla. Eräs ystäväni ihastui tuohon violettiin suuresti ja halusi sen ostaa. Oli oma suosikkini, mutta meni hänen kahdelle lapselleen leluksi niin en voinut kieltäytyä sitä antamasta ja myöhemmin sainkin aivan ihanan kiitoksen lapsilta. Piristää valtavasti jos omilla käsitöillä voi ilahduttaa muita.













Ei kommentteja: