tiistai 5. toukokuuta 2015

Sain varastetun pyöräni takaisin

Ehdin tuossa viikko sitten kirjoittamaan aiheesta postauksen, kun pyöräni varastettiin talonyhtiön pihassa olevasta pyörävarastosta Kyseinen kirjoitus.

Sunnuntaina ihmetys oli suuri, kun lähdin ulos ja vilkaisin tapani mukaan varastoon niin siellähän se pyörä oli. Menin heti paikalla testaamaan, että sopiiko avain lukkoon ja aukesihan se. Ihan hyvässä kunnossa oli, lukko toimi, eikä mitään muuta näyttänyt tapahtuneen, kuin että pölyt oli pyyhitty :D
Tälläsin heti toisenkin lukon kiinni pyörään ja siirsin sen sisävarastoon talteen.

Laitoin viime viikolla nettiin ilmoitusta varastetusta pyörästä, sekä tulostin itse A5 kokoisia lappusia joita ehdin levittämään vain lähialueelle. Olin samaisena iltana ehtinyt juuri tulostamaan uuden nipun lappusia, mutta sitten pyörä olikin jo tullut takaisin kotiin.
Mysteeriksi jää miten se on ylipäätään otettu varastosta. Onko ollut joku talonyhtiöstä, joka on oven avannut vai onko joku nähnyt sen vaivan, että on kiivennyt katonrajasta varastoon ja saanut oven sisältä avattua. Plus se että pyörän on joutunut kantamaan pois ellei ole saanut jotenkin tuota lukkoa auki.

Veikkaisin kuitenkin, että tämän teki joku sellainen, joka asuu lähistöllä. En usko, että ilman levittämiäni ilmoituksia kukaan olisi palauttanut pyörää. Luulivat varmaan ettei sitä kukaan käytä, kun oli talven ajan ollut pölyyntymässä paikoillaan.

Tässä vielä kuva kyseisestä pyörästä. Mummolasta haettu vanha Jupiter:





Ei kommentteja: