tiistai 3. joulukuuta 2013

Kaffekeitin otti ja hajosi

Tämän vuoden helmikuussa äitini osti tuon kahvinkeittimen minulle ja yleensä tullut luotettua OBH-Nordikan laatuun, mutta eipä se nyt auttanut.
Muutaman viikon ajan mietin että miten voi pöytä olla niin märkä ja koko kahvipannu ihan höyrystyneenä normaalin keittämisen jäljiltä. Aloin sitten seuraamaan keittimen tekosia niin jostain syystä vain höyrystyi koko ajan enemmän ja enemmän että vesi valui pitkin pannua. Siitä tirisemään kuumana keittolevylle ja lopulta roiskui pitkin pöytiä.


Pieni määrä siitä kaikesta vedestä mitä tuolta tuli "ylimääräisenä" käytön yhteydessä



Onneksi tuossa oli kahden vuoden takuu ja kaikki kuitit tallessa ja löysin jopa tuon pahvilaatikonkin kaapin uumenista. Pakkasin koko keittimen ohjeineen päivineen mukaan ja marssin kauppaan. Ei sillä hetkellä ollut kuulemma mitään vastaavaa keitintä antaa vaihdossa , joten otin rahat takaisin ja kaivoin kaapista varakeittimen.

En tiedä onko jotenkin niin suomalaista pitää useampaa kahvinkeitintä kotona, mutta tuolla pärjäsin muuton jälkeen ensimmäiset kuukaudet ja sitten sain uuden keittimen. Pieni keitin jäi vain kaappiin lojumaan kun sille ei oiken muutakana käyttöä löytynyt.
Onpahan nyt taas hyödyksi ja juuri sopivasti saa kaksi kupillista keitettyä :')



Ei kommentteja: