maanantai 2. joulukuuta 2013

Ohitse kiitävät viikot

Kuukaudet vain hurahtavat ohitse ja sitä huomaa ettei mitään ehdi tekemään, vaikka toisaalta on jatkuvasti monta rautaa tulessa.
Luntakin tullut reippaasti.






Marraskuussa tuli tehtyä reissu Helsinkiin koulun kanssa ja sitten on päivät vain menneet koulun kimpussa. Illasta sitä on jo niin väsynyt ettei jaksa tehdä oikein mitään ja taas bloggaus jäänyt taka-alalle. Onneksi kohta alkaa joululoma niin saa edes kahden viikon ajan vain chillailla ja tehdä kaikkea luovaa mikä on jäänyt tähän mennessä suunnittelun tasolle.

Audiovisuaaliset messut oli hieman pettymys kun suurin osa esiteltävistä oli isoja firmoja varten, joten yksittäisillä opiskelijoilla ei pahemmin ole tarvetta super kallisiin laitteisiin tai ohjelmistoihin. Ihan mukava reissukokemus kaikenkaikkiaan.






Adoben ohjelmistoesittelyä



Lasikoista löytyi kaikenlaista vempainta
 




Vettä kestävä valo




Isompi kosketusnäyttö





Messuruoka oli ihan tajuttoman kallista, joten lähdettiin kaverin kanssa etsimään sapuskaa muualta. Päädyttiin hetken päästä Pasilan aseman Hesburgeriin.
Testasin ensimmäistä kertaa gluteenitonta hampurilaista ja en paljoa siltä odottanutkaan niin oli ihan mukava syödä roskaruokaa.





Siinä vaiheessa oli jo niin nälkä että kuvaaminen unohtui, joten tuostakin on jo ehditty haukkaamaan. Sämpylä oli keskeltä vielä hieman jäisen kova ja muutenki aika mauton. Muu hampurilainen sitten maistuikin ihan tavalliselta ja kyllä tuon nyt söi.
Ateriana otin, mutta ranskalaisia oli järjettömän pieni määrä joten en usko että kovin montaa kertaa tulen Hesessä syömään. Halvemmaksi ja maukkaammaksi tulee tehdä itse sämpylät ja koko hampurilainen.





Ei kommentteja: