perjantai 19. syyskuuta 2014

Kamerahaave toteutui

Sattui nyt eteen ilmoitus vähän käytetyn kameran myynnistä ja oli rahaa valmiina säästössä kameraa varten, joten ajattelin että nyt tai ei koskaan. Pistin viestiä ja parin päivän päästä jo hainkin postista ensimmäisen oman järkkärini.
Lapsenomainen innostus syttyi kun pakettia alkoi avaamaan ja osin tuli helpottunutkin olo kun uskalsi lähettää useita satoja täysin tuntemattomalle henkilölle siinä toivossa että saa luvatun tavaran itselleen. Luottaminen kannatti tässä tapauksessa.

Kyseessä on Canonin 60D ja kaupanpäällisenä perus kittilinssi mukana. Tästä on hyvä lähteä rauhassa tutustumaan järkkärillä kuvaamiseen ja voi alkaa säästämään rahaa kunnon objektiivin hankintaa. Kittilinssillä harjoitellessa saa luultavasti paremmin selville sen mitä oikeastaan kaipaa kuvaamiseen.

Lähinnä vain koulussa on tullut canonin järkkäreitä käyteltyä, mutta siltikin järkkärimaailma on hyvin uusi tuttavuus, eikä suurin osa mahdollisuuksistakaan ole vielä selvillä.
Nappasin koiran hihnaan ja painuin melkein kahden tunnin metsälenkille testailemaan kameraa.








Kameravihaaja




Keskeltä metsää löytyy aina välillä mitä kummallisempia esineitä.
Täytyy ihmetellä miten kukaan on jakasanut raahata auton penkkiä pieniä polkuja pitkin niin kauas mistään tiestä ja varsinkin että mistä syystä...




 Eräällä tienpätkällä on pitkä rivistö puita, mutta vain tämä yksi on ihan täynnä näitä sieniryppäitä.



Ei kommentteja: