keskiviikko 28. tammikuuta 2015

DIY Lahjapaketti


Joulun alla mieleen hiipi ajatus itse tehdyistä paketeista ja varsinkin kun paketoimisen aikana epäimääräisen malliset lahjat muovatutuvat nauhalla koristelluksi paperimytyksi, eikä esteettisyydestä ole tietoakaan.
Jokusen googlailun jälkeen löytyi perusmalleja omien laatikoiden tekemiseen ja ohjeita muokkaamalla sain omani valmistettua ja lahjat paketoitua.

Muutaman paperisen pienen paketin tein ihan perus taittelutyylillä. Toista hieman pienentäen niin toimivat laatikkona. Pääsin samalla eroon vanhoista kaapin pohjille kertyneistä väripapereista.
Kartoki olisi aina kestävempi vaihtoehto, mutta kevyet paketit onnistuu ihan tulostepaperillekin ja lapsille kun menivät niin nopea tuhoutuminenkaan ei haittaa.













Tämä kolmiomalli on osin omaa suunnittelua. Löysin vastaavan ohjeen netistä jota sitten muokkasin monilta osin omaan makuun sopivaksi. Materiaalina on A2-kokoinen kartonki ja liimalla kasattu. Lahjasisällöksi tuli t-paita ja suklaalevy.









Loppuun vielä muutama erilaisemman paketin testikappaleet. Näihin leikkasin ja liimasin lahjapaperia koristukseksi, mutta kuten huomaa niin ei ihan osunut kaikki palaset kohdilleen.



Ei kommentteja: