Tomaatti-kinkkupiirakka
Gluteeniton
8
annosta
Täyte:
2
dl Gluteenitonta jauhoseosta 100
g Purjoa
1
dl Perunamuusijauhetta 200
g Kinkkusuikaletta
1
tl Leivinjauhetta ½tkl Aurinkokuivattuja tomaatteja
1tl Basilikaa 1
rlk Tomattien öljyä
½
tl Tinjamia 2 dl Ruokakermaa
100
g Margariinia 2 Kananmunaa
1
dl Omenatäysmehua
Täyte:
Viipaloi ja kuullota purjo aurinkokuivattujen tomaattien öljyssä.
Suikaloi tomaatit. Sekoita keskenään kerma ja munat.
Pohja:
Sekoita gluteeniton jauhoseos, perunamuusijauhe, leivinjauhe,
basilika ja tinjami. Nypi joukkoon pehmeä rasva ja lisää
omenamehu. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Taputtele
jauhojen avulla piirakkavuokaan. Lisää vuokaan purjot, kinkut ja
tomaatti. Kaada päälle munaseos. Paista 200 asteessa uunin alimalla
tasolla 25-30 min.
...Kuvaa valmiista piirakasta ei nyt valitettavasti ole kun löysin tämän ohjeen vasta reseptipinosta. Alunperin ohje muistaakseni Pirkka-lehdestä otettu joten ei ole omaa käsialaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti