keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Hyväntekeväisyyskäynti

Kurssin viimeisellä viikolla käytiin viemässä tekemämme makuualustat eläintenturvakotiin ja nuket lastenkotiin. Otin vielä muutamat kuvat kun kaikki aluset olivat samassa kasassa. Tuossa vielä yksi nukeistakin.
















Osa porukasta meni nukkeja viemään ja itse olin siinä joukossa joka vei eläimille tavarat. Googlen karttapalvelu vaihteeksi ehdotteli ihan omituisia reittejä, joten meni hetki ennen kuin päästiin perille. Paikka oli syrjäisemmässä lähes maaseudulla ja eläimille oli hyvän kokoisia pihahäkkejä, sekä pihassa muutama talo kissoille ym. pieneläimille.
Satuttiin menemään huonono päivänä kun kaikki ylläpitäjät olivat juuri menossa, joten puhelimen välityksellä saatiin kiitosta ja ilmoitettiin että ollaan tavarat nyt jätetty. Ei siis päästy tekemään kierrosta tiloissa vaan ulkopuolelta tuli paikkaa katsottua.

Peltotilkulla oli pari hevosta ja aitauksissa kolme koiraa. Todella suloisia tapauksia ja kävi niin sääliksi niitä kaikkia jotka on hylätty ja jätetty vain oman onnensa nojaa. Toivon todella että joku tulisi tarjoamaan kodit noille kaikille.


Ei kommentteja: