perjantai 12. heinäkuuta 2013

Tabletti ja sirkushuveja

Eilen postissa saapui tilaamani tabletin suojakotelo. Tuollainen keinonahkainen, ihan jämäkän oloinen, joten luulisi masiinan säilyvän edes hieman paremmin ehjänä.









Eilen tuli käytyä ensimmäistä kertaa mustikassa tämän kesän/syksyn alun osalta. Isäni ja enoni kanssa oltiin pari tuntia metsässä ja 18 litraa ehdittiin keräilemään. Itse pidin 5L joista suurimman osan pistin pakkaseen ja osan jätin syötäväksi. Jos aikaa riittää niin voisin kokeilla gluteenittoman mustikkapiirakan tekemistä, koska en ole sellaista koskaan tehnyt.

Isä oli käynyt viime viikolla jo useampaan otteeseen lakkoja poimimassa ja sain pari rasiaa, joten kiikutin marjat äidille ja sain takaisin valmista lakkahilloa.
Onneksi äidit pitävät kokkaamisesta :') Maistuu todella hyvältä vaniljajäätelön kanssa.






Tänä aamuna postiluukusta tipahti paksumpi kirjekuori ja sisältä paljastui isosikon lähettämä onnittelukortti ja aivan mahtava yllätys; gluteenitonta lakritsaa. Minulla on ensiviikolla nimipäivät, joten oli todella ihana yllätys sillä en olisi itse koko asiaa muistanut.
En ole vielä maistanut karkkeja, mutta voisi tänään keittää kahvit ja testata onko eroa ns. tavallisiin lakuihin.







Tänään on iltapäivästä sirkusta tiedossa. Lähdetään miehen ja parin kaverin kanssa katsomaan kaupungin oman sirkuksen esitystä. muutamat tyypit pitivät kurssilla meille pari ilma-akrobatian tuntia ja perus temppuilun opetusta. Aivan mahtavaa nähdä tyypit nyt esiintymässä ja en itsekään ole koskaan ennen käynt sirkuksessa niin pääsee kokemaan tämänkin ensimmäistä kertaa.

En ole ihan varma että saako näytöksiä kuvailla, mutta kamera lähtee varmuuden vuoksi mukaan ja voihan sitä löytää vaikka mitä muutakin kuvattavaa matkan varrelta. varsinkin kun nyt on näitä kesätapahtumia koko ajan meneillään.

Ei kommentteja: