keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Onko kesä jo ohi?

Huomasin kun alkaa lehdet jo tippumaan puista ja nurmi kellastumaan. Mihin se aika vain katoaa kun tuntuu ettei ole oikeastaan ehtinyt tekemään mitään.

Lomakin alkaa lähestymään loppuaan ja pitäisi koulu aloittaa. Ollut nyt Kelan kanssa säätämistä kun myötäisivät opintolainaa, mutta en todellakaan tahtoisi ottaa lainaa kun ei ole varmaa työtä tiedossa ja tahtoisi nyt vain keskittyä vain tuohon opiskeluun monen vuoden tauon jälkeen. Kukapa lainoista muutenkaan tykkäisi ja muutenkin persaukisena on ihan typerää lähteä niiden kanssa veivaamaan. Saa sitten olla monta vuotta naimisissa takaisinmaksun kanssa, vaikka eihän tuo nyt ihan järjetön summa olekaan verratten esmes asuntolainoihin.
Sen verran tarpeeksi kuitenkin, että elän mieluummin vaikka kaurapuurolla seuraavan vuoden kun otan lainan.





Väliin sitten kästöitä. Tein tälläisen kokeilumuotoisen kiltin miehelleni, kun sellaista on halunnut jo pidemmän aikaa. Kangas on kirpparilöytö ja netistä hieman katselin mallia. On kietaisu-tyylillä tehty, joskin käytössä tuohon tulee vielä nahkainen vyö päälle.
Kuva on hieman ryppyinen kun unohdin fotoilla sitä uutukaista versiota, joten tässä on näkösällä niitä käytön jälkiä.

Tälläisiä löytyi sinä kertana kun mentiin sirkusesitystä katsomaan.( Oli muuten aivan mahtava kokemus ja todella mielenkiintoinen esitys kokonaisuudessaan.)
Tykkään todella kuvailla näitä graffiteja joissa on jotain muutakin kuin pelkkää suttuista ja epäselvää tekstiä. Oikeasti taiteellisempia ja humoristisia kuvia.
Mukava pitää tallessa, jos vaikka seiniltä puhdistetaan pois.

























Ei kommentteja: