keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Kesäpäivä ulkosalla

Viime viikon puolella tuli tilaamani tablettikone perille. Tuollainen pieni ja halpa näin ensimmäiseksi kokeiluksi tuli hankittua ja ihan kätevä on. Menin koiran kanssa läheiseen puistoon muutamaksi tunniksi istumaan ja nauttimaan kesäisestä päivästä ja samalla oli myös hyvä tutustua masiinan toimintaan. Pitäisi suojakotelonkin tulla postissa ihan tämän viikon aikana.


 "Go home tree, you are drunk"




 Tullut myös pelattua korista muutamana iltana miehen kanssa ja tämä saa palloa heiteltyä vaikka ja mihin.









Viime viikolla oli myös kurssimme päättäjäiset. Kahvittelua ja todistusten jakoa. Kovin oli haikea olo kun loppui tuo jakso elämästä, mutta toisaalta sitä on taas valmis lähteämään uutta tekemään. Sain monta hyvää ystävää joiden kanssa ollaan jatkossakin yhteyksissä ja lisäksi mielenkiinnolla menen opiskelemaan uutta alaa sitten kuukauden päästä.
Ohjaajamme oli leiponut meille herkkuja. Alla on gluteeniton kinuskikakku ja muut saivat erittäin hyvän näköisiä muffineja.









Alkuuvikosta sain sitten huonompiakin uutisia nimittäin nuo vastalaukun tähystyksen tulokset tulivat ja näytteet näyttivät negatiivista, vaikka verikokeet ja kaikki muu puoltaa vahvasti keliakiaa. Lääkärini nyt soittelee näytteenottajan kanssa että milloin olisi mahdollisesti kokeen uusimista tulossa ja ylipäätään että miten tästä jatketaan.
Kauhulla odotan seuraavaa kertaa koska kokemus oli niin kammottava että se vuodenkin päähän ensin mennyt kontrolli kuulosti liian pian tulevalta.

Pitää ilmeisesti syödä useampaa päivää aikaisemmin kaikkea, jotta saa enemmän tulehdukset päälle ja kropan sekainen ja toivoa että saisivat otettua positiivista näyttävät koepalat seuraavalla kerralla.

Ei kommentteja: