keskiviikko 21. elokuuta 2013

Niin mikä bloggaus

Huomasin tässä että kuvaan paljon ja elämässäni tapahtuu enemmän tai vahemmän josta voisi kirjoittaa, mutta olen tavattoman laiska käsittelemään päivän aikaan ottamiani kuvia ja ilman niitä ei oikein viitsi päivitellä kirjoituksia.
Kuka nyt pelkkää tekstiä jaksaa lukea(?)
Bannerikin on ollut ties kuinka kauan tekeillä, mutta ei ole olltu aikaa/inspistä siihenkään. Pitäisi kai ottaa itseään niskasta kiinni ja koittaa aktiivisemmin panostaa tähän ja useaan muuhunkin juttuun.
Siinäpä hyvää uuden vuoden lupausta.

Viime viikolla se koulukin alkoi. 15 oli kaikenkaikkiaan ryhmässä, muutamat olivat peruttaneet paikat ja sinä päivänä meitä oli yhteensä 9 opistolla. Noh, nyt meitä on enää 6-7 joista miehiä on pari kappaletta ja muuten mennään tyttövoimin.
Ihan mukavaa porukkaa kun ollaan tässä alettu enemmän keskustelemaan ja tekemään yhteistyötä ja tutustuttu muutenkin koulun rytmiin.

Äitini oli ilokseni leiponut tälläisen kinkkupiirakan viime viikolla. Otin sitä monena päivänä kouluun aamukahville syötäväksi. Täysin gluteeniton ja maistui kyllä hyvälle ja pohjakin oli onnitunut hyvin.





Lainan suhteen kävi sitten niin että pankki ei sitä myöntänytkään, vaikka piti olla takaukset ja muut. Eipä sitten olekaan varaa mihinkään tulevina kuukausina ja sossuun lähdin apuaja pyytämään. Katsovat edelleen lainan minulle kk tuloksi, joten eivät myönnä mitään tukea ja pistivät nyt hakemaan lainaa muista pankeista.
Tässä on vain se mutka  matkassa että en voi saada lainapäätöstä, jos en ole pankin asiakkaana ja en todellakaan ala vaihtamaan pankkia sen vuoksi että mahdollisesti saan toisen kieltävän päätöksen -___-
Noh huomenna pankissa käymään ja jotain tositetta pyytämään ja sitten taas sossuun valittamaan kun ei ehdi töihin jos on opiskelua ja ei voi opiskella jos ei saa jotain avustusta. Sanoivat että mahdollisesti voisin saada 6kk ajan alennettua tukea, mutta eipä se paljoa lohduta.

Pitää tässä jotain kehitellä että saisi opinnot ja elämän sovitettua yhteen ilman että tarvitsee lähteä kadulle kerjäämään...

Ei kommentteja: