tiistai 27. elokuuta 2013

Aamun kohmelo

Kolmas viikko koulua meneillään ja taas olen todistamassa sitä etten osaa toimia näin aikaisin. Ihme että ylipäätään saan itseäni hereille siinä kuuden aikoihin. Jostain syystä nukun sikeästi juuri siihen aikaan aamusta (yöllä en meinaa saada unta tai sitten heräilen jatkuvasti)
On varmaan vähemmän niitä päiviä jolloin olen ollut ajoissa koululla :')
Kahvia vain nassuun ja juttu jatkuu.






Osa tunneista on ihan järjettömän puuduttavia, kun käydään lävitse koneen perusjuttuja ja ohjelmia. Viime viikko taasen oli aivan mahtava kun pääsi valokuvailemaan pihalle ja studioon ja konkreettisesti tekemään asioita. Nyt on taas enemmän teoriaan painottuvaa asiaa, mutta huomenna pitäisi päästä taas kameroiden kanssa touhuamaan.

Torstaina sitten on pankkiin aika tuon opintolainan osalta. Pitäisi saada edes joku tosite sossuun siitä että olen hakenut lainoja muualtakin, jotta voisi edetä nuo tukipäätökset ym. että saanko mistään mitään apuja opintoajalle vai mitä ihmettä tässä pitäisi tehdä.







Vkl aikana oltiin vain miehen kanssa kahdestaan hänen luonaa. Koiruus meni äidilleni hoitoon siksi aikaa, joten sai vain olla ja nauttia. Ostettiin hieman viiniä ja tehtiin itse pitsaa. Koitin gluteenittoman pitsan tekemistä ja ihan hyvin onnistui.
Piti kuvata tekovaiheita, mutta muistin jopa yhden kuvan ottaa. Kameraan on taas kertynyt kuvia, joita en ole muistanut/ehtinyt siirtää koneelle saati käsitellä.

Ei kommentteja: