keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Kamerahaaveita

Järkkärin hankkiminen on pyörinyt jatkuvasti enemmän ja enemmän mielessä ja tuntuu että sellainen on jo ihan pakko saada. Opiskelijabudjetin kanssa tuollainen on vain turhankin tyyris menoerä ja pitäisi vielä itselleen osata perustella että miksi sen haluaa.
Olisi helpompi ja kätevämpi tehdä koulujuttua kun ei tarvitsisi odotella kameroita koululta lainaan ja saada vähän mitä sattuu laatua sieltä. Lisäksi voisi alkaa tekemään asiakastöitä ja lisätä ne näyttöön kun voisi vain lähteä kun olisi kalusto heti valmiina lähtöön.

Eipä auta kuin koittaa säästää ja katsoa josko sattuisi näkemään käytettyinä jotain hyvässä kunnossa olevaa kameraa.
Canonin pokkarilla mennään siihen asti. Yllättävän hyvä tuokin on ollut, joskin kuvan huono laatu johtuu varmasti enemmän kuvaajasta kuin kamerasta.


Bussipysäkille oli ilmaantunt muutama uusi reitti


Imurointia ei oikein arvosteta  



Vappu lähti omalta osalta hiljaisena käyntiin. En meinaa osallistua mihinkään juhlintaan vaan viettää vapaapäivää koiran kanssa kotona. Käytiin illasta äitini luona pyörähtämässä ja nyt voisi nauttia lasillisen viiniä, sekä pelata jotain.
Hyvät vapun vain kaikille niille jotka sitä viettävät!

Loppuun vielä muutama graffiti kuvailu. Jostain syystä pidän hienosti toteuttujen kuvaamisesta, kun ei tiedä koska ne pyyhitään pois.





Ei kommentteja: