torstai 24. huhtikuuta 2014

Muistitikkujen tuunausta

Huomasin tuossa että kaappiin oli kertynyt suurempi määrä muistitikkuja. Aikaisemmat on noita 4GB pieniä ja täynnä kuvia vuosien takaa. Uudemmat kouluhommiin liittyen otettuja, mutta kaikissa on se puute ettei niitä meinaa löytää tai saada kunnolla kiinni mihinkään.

Kaapeista löytyy myös kamalasti vanhoja askartelutarvikkeita niin ajattelin tehdä isommat koristeet tikkuihin ja itse käytän hyvin paljon avaimissa mukana sellaista isoa klipsua niin tikut saa kätevästi mukaan roikkumaan. Ja ainakin oman kädenjälkensä tunnistaa mistä tahansa.

Yhdessä vanhimmassa tikussa on tälläinen ostettu kännykkäkoru roikkumassa. En muista yhtään mikä tämä prändi oli mutta paljon on näkynyt näitä pehmolelunalleja jotka ovat hieman resuisia ja halailevat aina jotain tai on jokin mietelause mukana.



Tämä tuli tehtyä viime vuonna kun ensin pujottelin vain tuon kellertävän narun kanssa jotain mukaan ja sitten lisäsin tuon löytyneen kännykkäkorun josta tuon saa kiinnitettyäkin jotenkin.





Seuraavana tuli tehttyä pari tälläistä joissa pujottelin helmiä siimaan ja suht yksinkertaisesti tein koko hökötyksestä kiinnitysrenkaan.
 Nuo hopeiset helmet ovat muistaakseni jostain vanhasta ilmaiseksi saadusta muovikaulakorusta. Sekin taisi olla siimasta kasattu kun reiät olivat niin pienet ettei osaa edes voinut enää käyttää. Timanttikin taisi olla jotain muusta jutusta purettu osa.



 




 Tästä tein hieman pirteämmän sävyisen kun itse tikkukin on niin kirkkaan vihreä.









Ei kommentteja: