perjantai 27. syyskuuta 2013

Varaslähtö viikonloppuun




Tämä viikko on tuntunut jotenkin todella pitkältä ja väsyttävältä.
Sateiden ja kylmyyden vuoksi ei ole tehnyt mieli olla ulkona, vaikka kyllä sitä koiran vuoksi tuleekiin lenkkeiltyä monta kertaa päivässä.
Tänään sitten puudutti oikein kunnolla kun aamu kahdeksaksi raahautui kouluun ja joutui tylsistymään tarpeettomilla teoriatunneilla.
Lähdin sitten aikaisemmin kotiin ja nukuin kolmen tunnin päikkärit. Sne jälkeen koira äidille viikonlopuksi hoitoon ja nyt saa omaa aikaa kotona kera valkoviinin.

Keskiviikkona tuli pyörittyä kaupoilla. Olin jo pitkään haaveillut isommasta olohuoneen matosta ja sellaisen löysinkin Kodin ykkösestä.



Mietiskelin tässä blogin kohtaloa ja kun saan aikaiseksi vain muutaman postauksen viikossa ja ei huvita puhua koulusta tai muutenkaan niin arkisen tylsistä asioista niin voisin keskittyä enemmänkin asiaan joka nyt on alkanut vaikuttamaan enemmänkin elämään eli keliakia ja ruokavalio.

On nyt tullut kokeiltua hyvin paljon eri tuotteita, jotka ovat ennestään olleet tuntemattomia.
Voisin koittaa kirjoittaa kokemuksia eri tuotteista ja koitan muutenkin kasata itselleni tulevaisuuden kattavaa ruokavaliota.

Ensi kuussa on ravitsemusterapeutillekin aika, vaikka en usko sen olevan juurikaan tarpeellinen, mutta tuleepahan käytyä kun lääkärini oli sen ajan jo varannut.

Ei kommentteja: