perjantai 3. tammikuuta 2014

2014 vuoden aloitus

Hyvä aika päivitellä blogia kun ei saa nukutuksi, eikä ole muitakaan kiireitä.
Unettomuus johtuu parin päivän ajan voimistuneesta flunssasta ja niin kuivasta huoneilmasta. Sattuu hengittää ja kurkku ihan kuiva kun koittaa nukkua ja ylhäällä ollessa nenä sitten ihan tukossa ja vuotaa.
Vitamiineja vain lisää, sekä teetä hunajan kanssa.


Tämä karpalo & vadelma on ollut aivan ihanaa.



 Teepussit ovat kiinni toisissaan ja tuollaisia isoja pussukoita joissa ei ole narua tai mitään. Varmaan hieman ekologisempaa kun ei ole niin paljoa eri osasia ja eipä tuo niin haittaakaan. Pussin voisi pistää teepuruille tarkoitettuun siivilään ja sillä liottaa tai antaa vain olla tuollaisenaan mukin pohjalla.





Toivottavasti olo tästä kohenisi niin ei tarvitsisi viettää viimeisiä lomapäiviä kotona kökkimällä.
Pitäisi kouluun palatessa alkaa miettimään omaa erikoitusmistaan ja henkilökohtaistamaan opintojaan. Hieman on jo suunnitelmat selkiytyneet, mutta pitkä on matka ja tänä vuonna pitäisi alkaa tekemään näyttöjä.
Ne ovat ainoa asia joka kauhistuttaa koko koulutuksessa. Josko sitä oikeasti osaa tehdä hyväksyttävän tutkinnon ja näyttää osaamistaan valitsemissa suunnissaa.

Joulu ja vuosi ehtivätkin vaihtua tuossa ja ihan kuin päivät vain hukkuisivat jonnekin.
Tuli käytyä mummollassa maalla, ruokailtua pitkin kaupunkia sukulaisilla ja sisko osan poppoonsa voimin pyörähti tapanina (oli mahatautia niin osa lapsista jäi hoitoon).
Muutamat lahjat vaihdeltiin ja kunhan sitten vain oleiltiin.

Äitini oli ostanut tälläiset sukat ja paketti oli koiraltani osoitettuna minulle.
Tulivat nyt tarpeeseen.





Ei kommentteja: