sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Gluteenitonta Submarinessa

Kävin viime viikolla vapaapäivänä muutaman ystäväni kanssa hieman shoppailemassa alennusmyynneissä ja sitten päädyttiin etsimään ruokapaikkaa. Satuimme olemaan Submarinesta näköetäisyydellä joten menimme sinne.
Täytyy sanoa että sillä kertaa iski todella pahana kaipuu vehnäleipään kun muistelin niitä herkullisia panineita joita tuli vielä joskus syötyä ja kaikki ne tuoksut ehtivät jo saamaan veden kielelle.

Tarkoitukseni oli ensiksi ottaa lounassalaatti, mutta kysäisin sitten gluteenittomista tuotteista niin tarjolla olikin sämpylä kaikilla vaihtoehtoisilla täytteillä. Ajattelin testata tämän että tietäisi jatkossakin millaista tarjontaa useissa eri paikoissa olisi saatavilla.
Kaverit ottivat sämpylät joten jotenkin odotin itsekin saavani patonki-mallisen leivän, mutta pöytään tulikin tuollainen pyöreä perussämpylä.

En kovinkaan ihmeellistä makuelämystä ollut odottanut, mutta täytyy sanoa että jouduin pettymään melkoisesti. Itse sämpylä oli todella onnettoman pieni ja varsinkin verrattuna hintaan joka oli sama kuin puolikkaalla sämpylällä (puolikas pantonki) 3,80 €.



Tuosta ei meinannut edes sitä itse leipää löytää kun täytteet olivat monta kertaa suurempia eikä tuon syöminenkään kovin nautinnollista ollut kun yksitellen piti ensin täytteet syödä ja välistä haukata ilmaantunutta sämpylää.
Makuelämys jäi oikeastaan täysin puuttumaan ja kaduttaa etten ottanut sitä salaattia.




Jatkossa en taida ottaa Submarinesta gluteenittomia leipiä kun samalla hinnalla saa useammankin ostettua ja itse tehtyä ihan samanmoisia kotona.

Ei kommentteja: