maanantai 27. tammikuuta 2014

Espoon reissu

Ystäväni vuosien takaa meni naimisiin tuossa viime viikolla ja tuli vietettyä useampikin päivä hänen luonaan Espoossa.
Polttarit meni pienen tyttöporukan kanssa pienen puuhan merkeissä kun ei oltu haluttu mitään nolaamista tai vastaavaa niin pistettiin morsiammelle asusteita ja pyörittiin ihan lähinurkilla.
Häitä vietettiin jossain vanhassa puurakennuksessa ja vihkijä tuli paikanpäälle. Ihan mukavat noin 80 hengen juhlat, vaikka oli hieman vaivaantunutta olla paikalla kun ei tuntenut juuri ketään. Onneksi oli yksi tuttu mukana niin sai juttukaverin illaksi ja lähinnä näiden uusien naistuttavuuksien kanssa tuli oltua.

Ainoa suuri miinus koko matkalla oli kissa-allergiani ja ystävälläni on kaksi kissaa. Onneksi huoneen ovea sai pidettyä kiinni ja allergialääkkeet tehosivat kun otti muutaman päivän mittaan. Tuli kyllä niisteltyä ja oli niin nuhainen olo että ihme kun sai itseään mitenkään juhlakuntoon. Eipä oikein vuo vuorokautta pidempään olla missään missä on kissoja.

Käytiin yhtenä päivänä läheisessä pizzeriassa syömässä ja omaksi harmikseni siellä ei ollut gluteenittomia pizzoja tarjolla. Sinäänsä ihmettelin asiaa kun Keski-Suomen seudulta löytyy niin hyvin tarjontaa muttei isommassa kaupungissa Etelä-Suomessa.
Otin sitten kanasalaatin ja täytyy sanoa että oli todella hyvää kokonaisuus.
Kanatsuikaleet oli todella erinomaisesti maustettu.

Kuva on valitettavasti kännykkälaatua


Ei kommentteja: