sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Gluteenittomat vohvelit

Sain äidiltäni joululahjaksi vohveliraudan niin tuli nyt testattua ensimmäistä kertaa tehdä gluteenittomia versioita.
Annoin raudan olla useamman minuutin päällä, jotta sellainen tehdasmainen käry lähtisi ja hiljalleen kun nosti lämpötilaa niin kärykin väheni. Sen jäljeen puhdistin pinnat kostutetulla talouspaperilla.






Käytin tälläistä valmista jauhoseosta Luomu kolmen viljan vohvelit.
2 kananmunaa ja maitoa tarvitsisi vain lisätä niin taikina oli valmis.
En ollut aikoihin tehnyt vohveleita, mutta nopeasti ja vaivattomasti ne valmistuivat ja taikinakin käyttäytyi samalla tavalla kuin tutummin käytetyt seokset.

Tälläinen kasa tuli ja kyllä ne ihan vohveleilta tuoksuivat ja maistuivat. Kermavaahdon ja hillon kera nuo nautittiin.



Ei kommentteja: