maanantai 17. helmikuuta 2014

Eläinlääkärireissu

Poika täytti helmikuun alussa kokonaiset 9 vuotta. Naapurin mummo ja pappa olivat tehneet nakkikakun lahjaksi ja muutoin sitten vietettiin vain tavallista elämää, eikä mitään ihmeempiä lahjoja tai juttuja tehty.




Viime maanantaina oli sitten koiruuden vuosittaisen rokotusten aika ja samalla tutkittiin selässä olevaa rasvapattia joka on viime kuukausina alkanut kasvamaan ulospäin. Lääkärin mukaan on hyvälaatuinen kasvain, mutta vuoden sisään viimeistään vaatisi leikkauksen ettei mene pahemmaksi.
Perus terveydentarkastuksessa sitten huomattiin että toisesta takatassusta on yksi kynsi haljennut ja se vaatii nopeammin toimenpiteen. Kynsi pitää poistaa nukutuksessa ja samall leikataan tuo selän patti.



Saatiin mukaan viikon antibiottiikuuri jotta turvotus lakkaisi ja voisi leikata. Ihmettelin suuresti kun ei tuo poika ollut aristanut tassua ollenkaan tai sen ihmeemin käyttäytynyt että koko ongelmaa olisi huomannut. Vasta viime päivinä on nuollut tassua enemmän ja siksi olikin enemmän tulehtunut.
Nyt on kiellosta lopettanut ja antibiottit jo tehonneet.

Tässä vielä kuva illalla eläinlääkäri käynnin jälkeen. Tuo pelkää kovasti paikkaa ja oli vielä pitkään ihan reppana. Seuraavana päivänä oli jo toipunut kamalasta kokemuksesta.



Ei kommentteja: