tiistai 18. helmikuuta 2014

Sekaisin koulusta

Tässä vastikään selvisi että opiskelutermit ja muoto hieman muuttuvat kun koulun puolelta on rahoitusten kanssa ongelmia ja jotenkin meidän ryhmän kohdalla sekaista että miten tämän koko koulutuksen kanssa oikein etenee.
Alunperin oltiin ammattitutkintoa av-alalta suorittamassa, mutta nyt siirryttiin perustutkinnon puolelle kun on meille kätevämpi.

Nyt ei sitten viikkoon ole mitään ohjattua opetusta vaan pitäisi alkaa kasaamaan omaa portfoliota, sekä alkaa miettimään kevättä varten työharjottelua ja asiakastöitä.
Luuulen että lähden toteuttamaan jonkinlaista web-suunnittelua ja erilaisia kuvauskeikkoja tilauksesta, sekä mainosten ja ilmoitusten tekemistä.



Harmittaa tuo erittäin loskainen ja harmaa sää kun olisi mukava päästä ulos kuvailemaan. Todella usein kannan pokkaria mukana koiran lenkeillä niin tulee kuvattua kaikkea mitä reittien verrelta löytyy.
Tässä muutamia otoksia aikasemmin tältä keväältä. Ei ole nyt aurinkoa näkynyt ja muutenkin synkän harmaata vain kun ei ole lunta missään :<


Tien varressa on pieni pala kalliota johon aina muodostuu suuret jääpuikot ja lopulta tälläinen jäinen putous.









Ei kommentteja: