keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Koiran leikkaus

Eilen eläinlääkäristä soitettiin että voisiko leikkausaikaa aikaistaa 45min ja onnituuhan se. Antibioottikuuri tassua varten päättyi jo viime viikolla kun ei onnitunutkaan ajan saanti heti sen loppumisen perään. Saatiin ilmainen käynti kun tarkistivat vielä että ei ole liian tulehtunut jotta leikkaus voitaisiin tehdä.

Tänään on sitten se päivä ja parin tunnin päästä pitäisi lähteä ajamaan lekuriin. Itse taidan hermoilla eniten kun ei ole melkein kymmeneen vuoteen tarvinnut yhtään eläintä viedä rokotuskäyntiä isompaan operaatioon. Onneksi on vain ulkoista leikkausta ja pitäisi reilu tunti vain kestää.



Käytiin pitkällä lenkillä ja nyt pitäisi jaksaa vain odotella että alkaa tapahtumaan. 12 tunnin ruokapaasto on meneillään ja paria tuntia ennen pitää ottaa vesikin pois.
Jehvis on ihan innoissaan aina autoon menemisestä, mutta paniikki alkaa siinä vaiheessa kun huomaa että ollaan tutun eläinlääkärin pihassa. Alkaa karkuun yrittäminen ja maahan litistyminen. Nykyään tuon saa ihan niskavilloista raahata sisälle ja käy niin sääliksi kun toista pelottaa ja tärisee vain.

Ei varmaan kauaa mene kuun on vintti kokonaan pimeänä ja sitten pitäisi tokkuraisena osata kävellä takaisin autoon. Mennään äitini luokse ainakin täksi yöksi kun on helpompi maantasalla olevasta rivaarista mennä pihalle kuin että tultaisiin kerrostaloon.
Parasta nyt vain toivomaan.

Ei kommentteja: