torstai 27. helmikuuta 2014

Tötteröpäinen koira

Eilen yhden aikoihin jätin pojan eläinlääkärin huoneeseen ja lähdin kuskin kanssa siksi aikaa läheiseen cittariin.

Jerillä meni sellainen 20min että nukahti kunnolla. Aluksi peloissaan pyrki karkaamaan huoneen joka nurkan kautta, mutta hiljalleen alkoi vinkuminen vaimeta ja katse jämähtämään. Oli kovin hellyyttäävää seurata nukahtamista kun tuo viimeiseen asti koittaa pysyä pystyssä samalla kun keho vain valuu. Joka kerta kun lääkäri tuli huoneeseen niin tuo pinnisteli itseään ylös ja kun jäätiin kahden niin valahti syliin.
Lääkäri totesi että Jeri on kuin Arhinmäki olympiajuhlissa kun hoippuroi vielä lattialla. Hajosin täysin tuohon kommenttiin.

Cittarista löytyi alennuksesta uudet kengät ja käytiin hesessä syömässä. Toistamiseen nyt söin gluteenittoman hampurilaisen tuolla ja täytyy sanoa että oli jotenkin paljon paremmin tehty kuin se minkä Hensingin reissulla söin.

 Eläinlääkärin aulassa odottelin jokusen hetken ennen kuin pääsiin Jeriä katsomaan tämän heräillessä. Vinkuminen ja hätääntynyt itku kuului aulaan ja kaksi hoitajaa pitivät poikaa aloillaan kun oli jo lähdössä karkuun ja vielä ihan sekaisin lääkkeistä.
Menin huoneeseen ja kurkkasin hoitajan takaa nimellä kutsuen niin Jeri hämmentyi ihan täysin mutta hiljeni samantein kun taisi huomata ettei ole jätetty tuntemattomien luokse.


 
Äitini pihassa juuri lääkäristä päässeenä

Saatiin mukaan kauluri, antibioottikuuri ja kipulääkkeet. Kokonaisuudessaa kynnen poisto ja kasvaimen leikkaus selästä maksoi 444 €.
Arvion mukaisesti meni vaikka ei mikään pieni summa ole opiskelevalle ihmiselle. Tämän lisäksi meni 30 € apteekista haettuun haavavoiteeseen ja siteeseen joka pitäisi vaihtaa tassuun.
Selässä oli laajentunut talirauhanen johon oli kehittynyt kasvain. Lääkärin mukaan sai hyvin leikattua kaiken pois ja ei pitäisi kasvaa siihen enää uudelleen. Näytteen lähettäminen patologille olisi maksanut 90 € mutta ei nyt ollut enää siihen varaa joten sen tarkempaa arviota ei kasvaimesta tule.








Tuo on aina stressannut eläinlääkärikäynneistä niin oli maha ihan sekaisin, mutta tainnut nyt rauhoittua kun on ihan tyhjillään paaston vuoksi. Vesi alkoi maistumaan vasta kahdeksan aikaan illasta ja tänä aamuna vihdoin suostui syömään vähäsen.
Ilta ja yö meni aika levottomasti piippaillessa ja ympäriinsä pyöriess. Kovin pitkään kesti että osasi käydä makaamaan ja levätä. Tötterön kanssa törmäilee joka kohtaa ja onhan tuo ihan uusi juttu nyt kun ei ole koskaan ennen tarvinnut näin isoa operaatiota tehdä.
Tultiin äitini luokse kun tämä asuu rivarissa ja on oma piha niin kätevästi pääsee ulos jos on tarve. Vanhassa huoneessani on vielä sänkykin niin voi kätevästi yöpyä ja Jerilläkin on tilaa oleilla.


Jalat oli vielä hieman hakusessa

Ensimmäiset kipulääkkeet ja antibiootit sain annettua tonnikalan seassa ja hiljalleen koitan tarjota ruokaa. Poika alkaa olemaan jo oma itsensä vaikka selkeästi hiljaisempi on. Ulkona kyllä viihtyisi ja menisi täyttä höyryä eteen päin mutta pakko hiljentää vauhtia ja koittaa saada tuo huilailemaan.
Onneksi itselläni on nyt etäpäiviä koulusta niin voin hyvin tehdä koulujuttuja samalla kun seuraan toipilaan tilaa.




Ei kommentteja: