keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Tekeleitä


Alkuviikosta tuli kokeiltua kankaansiirtoa tuolla kurssilla millä olen. Oli todella helppoa ja suht vaivatonta. Pitää kyllä kokeilla ihan kotonakin joskus kunhan saa kaikki tarvikkeet hankittua, varattua aikaa tekemiseen ja inspiraatioita oikein kunnolla.

Harmi että tuohon melkein tarvitsisi väritulostimen kuvia varten ja sellaistahan minulla ei ole. Mieheltä löytyy lasertulostin, mutta sitten tulisi vain mustavalkoisia kuvia. Muuten sitten pärjääkin ihan vain lakalla ja kodin tarvikkeilla.

Kerran kun oli mahdollisuus niin otin mahdollisimman värikkäitä ja sarjakuvamaisia kuvia. Nämä on otettu ihan vain suoraan netistä googlen kuvahausta, joten en todellakaan omista piiroksia tai ole niitä itse tehnyt. Painatin pari kuvaa vanhoihin kangaskasseihin tuomaan piristystä.

Siittokuvat ovat paperia, joten ei ihmekään etteivät kovin hyvin kestä kankaalla. Liian kovaa hangatessa, varsinkin reunoista, kuva lähti jo murenemaan irti ja hieman tuollaiselle kokeiluasteelle nuo kuvat jäikin. Gekko-liskon kohdalla itse kangaskassikin haperoittui ja tuo pääosa kärsi kättelystä aika pahasti.

Tein vielä kolmannenkin kuvan pelkälle kankaanpalaselle, mutta onnistuin hukkaamaan sen jo johonkin .__.


 







 Viikonloppuna sitten ajattelin käyttää järkyttäväksi kasvanutta helmi-kokoelmaa ja tein muutaman tälläisen shambala-tyylisen ranne/nilkkakorun.



 Eilen illasta oli ihana auringonlasku jälleen ja kuvailin sitten keittiön ikkunan välissä olevan pullon tekemää varjoa.


Ei kommentteja: