keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Tuliaisia

Sisko kävi kuun alussa häämatkallaan Nizzassa ja äiti pyörähti Tallinnan risteilyllä. On aina mukava saada jotain pientä ja paikallista kun itse ei ole ollut reissussa. Itse päädyn ostamaan lähes aina jotain koriste-esineitä, mutta kyllä nuo pienet hyödylliset jutut on niitä parhaimpia.

Siskolta sain tälläiset söpöt pippuri- ja suola-purkit korissaan, sekä laventelia sisältävän tuoksupussin ja paikallista suklaasaippuaa.












Äitini toi aivan ihania karkkeja joissa ei ollut mitään lisäaineita, vehnää ja käytetty ainostaan luonnollisia makuja. Pieni rasia sisälsi uskomattoman määrän hyviä makuja ja pitää jostain niitä haalia itselleen.
Lisäksi sain tämän hieman isomman putelin konjakkia. En itse pidä yhtään juomana koko litkusta, mutta teen aina konjakkisinappia mummoni reseptillä, joka on parhainta mitä tiedän. On tulisuutta ja makua ja konjakki muuttuu paremmaksi ;)
+ Paketin aivan mahtavia kahvin makuisia suklaapapuja.











Satuin viime viikolla koluamaan kaupan karkkihyllyä ja huomasin ilokseni että löytyy nykyään ihan hyvin karkkeja joissa ei ole vehnää eli saa mussutella makeaakin aina välillä. Olen valitettavan perso kaikelle makealle, joten alkuunsa masenti suuresti keliakia-tuomio herkkujen syömisen suhteen, mutta eipä enää sureta ollenkaan.

Yksi suosikki karkkipusseistani on gluteeiniton, nimittäin Fazerin parhain.
Myöskin Malacon aakkos-karkit käyvät.

Fazerilta löytyy muutenkin hyvin gluteenittomia suklaita, purkkia, pastilleja ym.

Ei kommentteja: