keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Yhtä jos toista

Tuli jokunen viikko sitten tehtyä tälläinen sovellettu suojapussi säkkituolille. Ostettiin joku vuosi sitten miehen luokse tumman ruskea nahkainen säkkituoli, kun todella halvalla löytyi. Alkoi vain nyt viime kuukausina halkeilemaan niin pahasti, että sisuverkko paistoi lävitse ja puski niitä ryynejä pihalle. Oltiin kuitenkin öljyilty ja huollettu sitä nahkapintaa, mutta ei näemmä auttanut kun on kuitenkin koko ajan käytössä.
Kaivoin sitten kaapista lakanakankaita ja tälläinen on lopputulos. Ei ehkä niin jämäkkä kuin nahkainen, mutta kesäisen pirteä :D




Kävin tuossa maanantaina haastattelussa syksyn koulupaikkaa varten. Aikuisopistolle hain graafiselle puolelle, mutta en kyllä ihmeitä odota sen suhteen. Pitäisi kai kohta tulla tuloksia hausta, joskin hakuaikaa pidennettiin ensi kuuhun asti.
Samaisena päivänä sitten olin taidepajalla ja ruokailun yhteydessä pyysin gluteiinitonta ruokavaihtoehtoa, mutta taisivat siitä huolimatta läntätä vehnäkastiketta lautaselle. Että oli maha kipeänä koko lopun päivää ja huomasi että kroppa pisti itsensä hetkessä säästöliekille, eikä meinannut jaksaa yhtään mitään + hellesää painoi vielä päälle.

Tänään sitten käytin koiraa uimassa kun oli niin uskomattoman kuuma päivä. Oli mukava heitellä keppiä järveen ja katsoa toisen nauttivan niin uimisesta, mutta lähtiessä tuo raapaisi tassuaan johonkin ja anturasta tuli verta. Onneksi ei tainnut olla kuin jokin heinä/oksa tms. kun tassua tutkin. Eipä näyttänyt poika hetken päästä muistavan koko haavaa vaan koitti juoksennella leikkeihin.
Kotona puhdistin tassun kunnolla ja joutuu nyt hieman varovaisemmin ottamaan vuorokauden ajan.

Ämpäriin situtettu perunakin lähti aivan mahtavasti kasvamaan ja on jo tästä kuvasta kymmenkertaistanut kokonsa:


Muutenkin koko parvekeen yrttisato vaikuttaa todella onnistuneelta, joten saa talven maustaa ruokansa itse kasvattamillaan rehuilla.

Tilliä

Basilikaa


Ei kommentteja: