torstai 16. toukokuuta 2013

Monta pientä asiaa

Keskiviikko meni hurahtaen ohitse ja tuntui ettei ole saanut mitään aikaiseksi, mutta näin jälkikäteen tuli tehtyä vaikka ja mitä pientä juttua.
Kurssin jälkeen kävin pyörähtämässä keskustassa eurokankaassa ja mukaan tarttui pellavakangasta josta olisi tarkoitus tehdä keskiaika-tyyliset pussihousut miehelle. Pitäisi vielä vain löytää jotain narua mistä punoisi vyön ja lahkeille kiristysnauhat. Tällä viikolla ei tähän projektiin ehdi sen enempää paneutumaan, mutta ehkä ensi viikolla.

Kotimatkalla sitten jäin kuvailemaan kaikkea mahdollista mitä teiden varsilta bongailin ja tässä on muutama otos kaikesta:


Ehkä suloisin graffiti-sarja mitä olen aikoihin nähnyt


Hyvin  hämmentä Mikki-tarra jossain tolpassa


Kaupasta tarttui mukaan myös uudet mustekalat, kun edelliset olivat heperoituneet jo lähes kokonaan poikki ja murenivat jo pelkästä käsittelystä. Ei oikein uskaltanut enää laittaa tavaroita tarakalle, mutta nyt on uutukaiset lenkut käytössä.

Wanhat:

 Uudet:

Pyöränä tuollainen mummon navetasta käyttöön otettu vanha Tunturi, jolla kuljet kesät. En ole hankkinut ajokorttia enkä ole meinannutkaan. Kesät pääsee itse liikkumalla ja talvella voi sitten käyttää julkisia. Itselleni mitä parhain ratkaisu :)

Ei kommentteja: