tiistai 14. toukokuuta 2013

Toispuoleinen tiistai

Viikko ei ole oikein lähtenyt käyntiin mitenkään päin. On tullut nukuttua huonosti, on tullut valvottua liian myöhään ja sitten onkin ihan nuutunut koko päivän eikä meinaisi millään jaksaa tehdä mitään asunnon siisteyden eteen.
Huomiseksi sentään varasin pyykkituvalle aikaa niin saa nopsaan hurauttaa pyykit isoissa ja tehokkaissa koneissa ja jos sillä välin saisi tiskejä alta pois. En vain pidä siivoamista sitten ollenkaan, mutta kyllä siitä siististä asunnosta tulee aina paremmalle fiilikselle.

On ollut aivan mahtavan lämpöisiä päiviä, joskin tuolle koiralle alkaa tulla jo melkoisen kuuma vaikken ihmeemmin ole riehuttanut missään. Tänään tuli käytyä kaupoilla kurssin jälkeen ja sieltä tarttui tuollainen miehekkään pinkki gorilla-vinku-pehmo mukaan. Koiruuden ilme oli aluksi järkytystä lähestyvä, mutta nyt on viitsinyt jo koskea leluun :D


Alkukeväästä löytyis vielä tälläinenkin otos kansioiden kätköistä. Joku oli unohtanut vaahtosammuttimensa läheiseen lampeen, joka on lenkkireittien varrella metsikössä.


Iltalenkillä raahustelin pitkin luontopolkua ja ajattelin jäädä hetkeksi istumaan pienen puiston laidalle, että saa koirakin katsella maisemia eikä aina vain lenkkeillä pihalta kotiin. Oli nätti auringonlasku ja hetken päästä puistoon eksyi rusakko loikkimaan. Meidät äkättyään lähti nopeaan pinkomaan takaisin puskaan. Koira saikin sitten mennä jonkin matkaa hajujälkeä seuralaillen.

Tämän illan tavoitteena olisi mennä ajoissa nukkumaa ja herätä ilman kellon soimista vapaapäivään.

Ei kommentteja: