torstai 23. toukokuuta 2013

Kömmähdysten päivä ja rehuja kaikkialla

Aamu alkoi sillä että jätin koiran syömään aamupalaansa ja itse olin lähdössä kurssille. Suljin oven ja hissillä huomasin ettei avaimia ole laukun taskussa. Paniikkimaista penkomista ja sitten päätin todeta että kävipä tämäkin sitten ensimmäistä kertaa tämän asunnon kanssa.

Soitin miehelle että tulen iltapäivästä hakemaan avaimia ja lähdin kiireellä kohti bussipysäkkiä, kun en avaimettomana päässyt hakemaan pyörää varastosta. Myöhästyin kurssilta sellaisen vartin verran, mutta pahin sattui sitten paikan päällä kun satuin pistämään käteni housujen taskuun ja eiköhän ne avaimet olleetkin sitten siellä.

Sai kyllä kirota löyhäpäisyyttään hetken. Kurssikaverit saivat hyvät aamunaurut kun kerroin järkevyydestäni ja loppupäivä menikin jo hieman paremmin...lukuunottamatta sitä että ihan oikeasti unohdin kurssityöni kotiin joita olisi pitänyt päivän mittaan jatkaa. Onneksi olin pistänyt kuvat jo nettiin edellisenä iltana niin sain tulostettua ne paikan päällä.

Kotiin tullessa huomasin että on jo muissakin purkeissa lähtenyt siemenet itämään eli hyvältä näyttää tämän kesän yrttisadon alku.
Tässä pieniä kiinansipulin alkuja ja alla kähäräpersiljaa:







Salviat ovat myös kasvaneet isommiksi. Pitää varmaan katsella jotain isompaa ruukkua jos alkaa juuritila loppumaan nykyisestä.


Ikkunalaudalta löytyy myös nukkatyräkki ja kohtalonköynnös. Pienempi köynnös kasvaa sivupöydellä ja yksi uusi on juurtumassa. Vien sen varmaankin miehen luokse kasvamaan.
Laudalta löytyy myös kaikenmoista pientä krääsää, kuten noita älypelikuutioita ja sitten erilaisia koristeita.
Kukkien multiin olen laittanut violettiä koristehiekkaa, muutamia korukiviä ja vanhoja marmorikuulia.



Loppun voisin vielä linkata tälläisen kuvasarjan mikä levisikin jo fb:n puolella. Aivan mahtavia tilannekuvia eläimistä. Jotkut osaavat kuvata, eikä taida olla halvin kalusto käytössä.

KLIK

Ei kommentteja: