torstai 23. toukokuuta 2013

Viime viikon tapahtumia

Oli monena päivänä tarkoitus päivitellä blogia, kun kuvia on kertynyt ja ehtinyt pyörimään vaikka ja missä, mutta sitten sitä vain huomasi että kurssin ja koiran lenkitysten jälkeen olikin sitten illasta niin väsynyt ettei enää jaksanut istua koneella muokkaamassa kuvia saati kirjoittamassa tapahtumia ylös.
Hellettä on riittänyt ja illat on kieltämättä nyt parhainta aikaa vuorokaudesta. Auringonlaskus ja kesäinen luonto<3 p="">
Viime viikolla kun oli myös näin kesäistä niin päätettiin kurssilaisten kanssa mennä pihalle maalaamaan ja ohjaaja oli niin ihana että keitti meille kahvit ja leipoi kaurakeksejä. Pidettiin nurmella pienimuotoinen piknik kera pelikorttien ja jäätelön. Ja onneksi itselleni löytyi myös gluteiinittomia keksejä.


Leppäkerttu eksyi myös toisen kurssilaisen tauluun seikkailemaan. Onneksi maali oli jo osin kuivaa niin pääse poistumaankin paikalta.


Viikonloppuna sitten päätettiin miehen kanssa että lähdetään viettämään iltaa muutaman kilometrin päässä olevalle järvelle. Pakattiin eväät mukaan ja otettiin koira mukaan. Lähdettiin viiden aikoihin menemään ja koiruus sai uida, kuvailtiin ja sitten sytytettiin nuotio.

Märkä, turkkiaan ravisteleva koira ja yritys sytyttää tulta eivät oikein osuneet yhteen joten poika vietti loppu illan puuhun sidottuna. Liikkumavaraa oli kolme metriä säteeltään niin eiköhän tuo istunut melkein koko ajan niin lähellä kuin vain voi, hihna kireällä. Heittelin aina välillä nakin paloja pusikkoon että sai mielenkiintoista tekemistä itselleen.



Makkaranpaiston aikana pusikossa lymysi yllä oleva näky.
Illasta sitten alkoi olemaan nätti auringonlasku ja kuvailin samalla jonkun tekemään käpykoristetta. Ilmaisesti aikaisempi leiriytyjä oli löytänyt siimaa johon olis sitten sitonut kävyt ja tämä roikkui ihan vesirajalla parin puun välissä.




Ei kommentteja: